1. 2022 június 7-9
  2. Mátrafüred
Slide 1

Gyógyszerkutatás, Innováció és Farmakokinetika konferencia
Annual Congress of Pharmacology Research & Innovation

Mátrafüred, 2022. június 7-9.

HUPHAR60

Általános Információk

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

 

Helyszíni Regisztráció

AVAR Hotel **** superior, Mátrafüred

  1. június 7-én 11:00 órától

A szervezők tisztelettel kérik a résztvevőket, hogy először a regisztrációs pulthoz szíveskedjenek fáradni. Kérik továbbá, hogy az ott átvett névtáblát a konferencia végéig viselni szíveskedjenek.

Előadások

AVAR Hotel **** superior, Mátrafüred, Tölgyes Terem I.II., Bükkös Terem II. III.

Az előadásokhoz egy előre beállított laptopot és projektort biztosítunk. Kérjük előadással jelentkező résztvevőinket, hogy az előadásukat MS PowerPoint formátumban angol nyelven készítsék el és azt legkésőbb az előadás előtti utolsó kávészünetben adják át az előadóteremben levő technikusnak. A prezentációkat ezen a ponton már nem tudjuk módosítani. Az előadásokat a technikus kolléga másolja fel a számítógépre, aki az előadók rendelkezésére áll az előadásuk megtartása során. Az előadás nyelve, az éppen aktuális hallgatóság és az előadó igényeit figyelembevéve lehet angol vagy magyar.

Poszterszekció

AVAR Hotel **** superior, Mátrafüred Bükkös Terem I.

A posztereket kérjük június 7-én (kedd) 12.00-ig kiállítani és június 9-én (csütörtök) 12:00 óráig, a Konferencia zárásáig kint tartani.

A poszter-diszkusszió időpontja 2022. június. 8. szerda 14.00 – 15.30 között. A poszterek előadóit kérjük személyesen legyenek jelen a Poszter szekció ideje alatt, hogy az érdeklődők kérdéseire válaszolhassanak.

A Poszter-bíráló Bizottság által legjobbnak tartott poszter előadójának szóló elismerés átadására a Konferencia végén kerül sor.

Esti Kerekasztal Beszélgetés

AVAR Hotel **** superior, Mátrafüred, Tölgyes Terem I. II.

Kiállítás, kávészünet

AVAR Hotel **** superior, Mátrafüred Konferencia előtere, Hotel Lobby

 Étkezések

AVAR Hotel **** superior, Mátrafüred Étterem

Társadalmi program

Reggeli frissítő futás a Greiner Bio-One csapatával, június 8-án és 9-én reggel 07:00-kor, találkozó az AVAR Hotel **** superior recepción. A teljes felhívás megtalálható a tartalomjegyzék után.

  1. június 8. szerda, 19.00, Étterem: Gálavacsora, amely után a zenét Esze Zsolt és zenekara szolgáltatja az AVAR Hotel **** superior Borbárjában.

Érkezés, távozás

A szállodai bejelentkezéshez feltétlenül szükséges a személyi igazolvány és a lakcímkártya bemutatása. Ez a szabály minden magyarországi szálláshelyre vonatkozik.Az érkezés napján a szobákat minden szálláshelyen 14.00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján a szobák 10.00 óráig állnak rendelkezésre. A szállodák mindkét napon biztosítanak csomagszobát.

Továbbképzési információk

A Konferencián való részvételért 24 szakmai kreditpont jár.

A konferencia helyszíne

AVAR HOTEL, Mátrafüred

H-3232 Gyöngyös Parádi út 10.

Telefon: +36 37 333 302

 

A több mint 40 éves múltra visszatekintő, nemrégiben kompletten felújított szálloda a Mátra hegység déli oldalán, Gyöngyös-Mátrafüred festői településén található.

SZÁLLODAI SZOBÁK

A festői környezetben elterülő szálloda szobáinak mindegyike nemdohányzó, erkélyes, minden igényt kielégítő felszereltségével kényelmes elhelyezést biztosít a konferencián résztvevő vendégeknek. a szálloda szobáiban minibár, vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség, széf, műholdas LED TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny szolgálja a vendégek kényelmét.

A konferencián való részvétel

A jelenleg érvényben lévő rendeletek értelmében a rendezvény látogatásához nem szükséges semmilyen egészségügyi igazolás.

A konferencia helyszínének megközelítése

Gépkocsival Budapestről az M3 autópályán a 70. kilométerkőnél, Gyöngyös-Nyugat, Hort felé lehajtani, majd Gyöngyös belvárosában a 3-as útról letérve, a 24-es útra ráfordulni (Mátrafüred/Gyöngyössolymos/Parád tábla). Ezen az úton haladva kb. 8 km megtétele után megérkezünk a szállodához.

Távolsági autóbusszal Budapestről: Mátrafüredre (Gyöngyös felé) indulnak közvetlen járatok vagy gyöngyösi átszállással is el lehet jutni. A buszok a Stadion autóbusz pályaudvarról indulnak.

Fizetési feltételek

A regisztrációra és a szállásfoglalásra az online regisztrációs felületen van lehetőség a visszaigazolás és az előleg bekérő levél automatikusan készül, és letölthető a rendszerből.

A befizetést az előleg bekérő levélen feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni, a megjelölt határidőig. Az átutalás beérkezése után előlegszámlát, a konferencia után pedig végszámlát állítunk ki. Az online felületen történő jelentkezés megrendelésnek számít és a megfelelő határidőn belüli lemondás esetét kivéve – fizetési kötelezettséget von maga után.

A végszámlán a költségeket az alábbi bontásban fogjuk feltüntetni:

Regisztrációs dí:

  • Regisztrációs díj / egyéb költségek
  • Regisztrációs díj / étel, ital

Szállás:

  • Szállás ára
  • Idegenforgalmi adó

A rendezvényeinken nyújtott étel-italfogyasztás, mint természetbeni juttatás után amennyiben a résztvevőt egy intézmény vagy cég delegálja a  közterheket a résztvevőt delegáló cégnek/ intézménynek  kell megfizetni, ezért számlánkon a kiállításhoz kapcsolódó részvételi költséget megbontjuk konferencia részvételre és étel-italfogyasztásra, mint közvetített szolgáltatásra.

Fizetési mód

A fizetés átutalással történik az online regisztrációs rendszerből letölthető díjbekérő alapján, amely tartalmazza az utaláshoz szükséges minden információt. Kérjük figyelmesen olvassák el azt. 

Lemondási feltételek

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. Amennyiben a lemondás 2022. április 25-ig megérkezik, a már kifizetett részvételi díjat visszatérítjük. Az április 25 és május 16 között beérkező lemondások esetében 50% technikai költséget számítunk fel. Május 16. után történő lemondásnál nem áll módunkban visszatérítést fizetni, a részvételi jog más személyre történő átruházását azonban elfogadjuk.

HUPHAR60 Konferencia  – GDPR
2022. június 7-9.

Kedves Résztvevő!
A rendezvényről videó-, hang- és képfelvételek készülnek a Polgári Törvénykönyvben a nyilvánosság részvételére és a tömegfelvételre vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően. A felvételek készítésének célja a szervezők rendezvényeinek rögzítése és a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek a szervezők honlapján, kiadványaiban és közösségi felületein is közzétehetők. Amennyiben nem kíván szerepelni a felvételeken, kérjük, hogy a regisztrációkor nevével és aláírásával jelezze lemondását.