1. 5-7 June 2024
  2. Mátraháza
Slide

A konferencia helyszínének megközelítése

Az alábbiakban információkat találnak a Budapest-Mátraháza / Mátraháza-Budapest közötti transzfer lehetőségeiről.

1. opció:

Taxi+ Közösségi közlekedés: A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről foghatnak egy taxit amivel eljutnak a Budapest, Stadion Autóbusz Pályaudvarra. A repülőtérről tömegközlekedéssel is megközelíthető az autóbusz-pályaudvar, ehhez segítséget ITT találnak. Innen autóbusszal juthatnak el Mátraházára. A Mátraháza Üdülők megállónál kell leszállniuk, ami szinte a Hotel Ózon bejárata előtt található. A jegyeket előre is megvásárolhatják online ERRE a linkre kattintva.

A képen látható felületen tudják megadni az indulási és érkezési helyet (Budapest, Stadion Autóbusz Pályaudvar -> Mátraháza Üdülők), illetve az utazás dátumát, majd a TOVÁBB gombra kattintva kiválasztani az esetleges kedvezményeket és a konkrét járatot.
Ezután a vásárlás véglegesítéséhez töltse ki saját adatait és a megadott email címre fogja megkapni az elektronikus jegyet.

 

2. opció:

Magánautó szolgáltatás: Egy másik lehetőségként választhatnak magánautó szolgáltatást, ami kényelmes és közvetlen transzfert biztosít Budapesti Repülőtérről a Mátraházai Ózon Hotelig (és vissza). Az autó három utas és három darab normál méretű poggyász számára kényelmes. Egy út ára 45000 Ft. Kérjük, hogy amennyiben ezt a szolgáltatást igénybe kívánják venni, azt jelezzék előre a [email protected] email címen.