1. 5-7 June 2024
  2. Mátraháza
Slide

Regisztráció

 

 

 

 

 

Részvételi díjak;

Részvételi kategóriák Bruttó DÍJ Foglalható
MFT tagok részére 99 700 Ft 2024. március 17-ig
Nem tagok részére 112 000 Ft 2024. március 17-ig
MFTtagok részére 112 000 Ft 2024. március 17. után
Nem tagok részére 126 000 Ft 2024. március 17. után

 

A részvételi díj az alábbi szolgáltatásokat tartalmazza:

Az árak 21,26% Áfát tartalmaznak.

 

 

 

 

 

Szállás árak Hotel Ózon;

Szoba Ár/ éj/ szoba Idegenforgalmi adó
Egyágyas szoba 47 000 Ft 550 Ft
Kétágyas szoba 59 000 Ft 550 Ft
Háromágyas Luxusvillák 90 000 Ft 550 Ft

 

Az árak forintban, szobánként és éjszakánként értendők, és tartalmazzák:

  • Büféreggeli
  • 2000 m2 területen fekvő háromszintes wellness részleg teljes körű használata (finn és aromaszauna, sóbarlang, gőzkabin)
  • Korlátlan internet (wifi) használat
  • A vendégek parkolása térítésmentes

 

Az árak 4.76% Áfát tartalmaznak. A szobák érkezés napján 15:00-tól távozás napján 10:00-ig állnak a vendégek rendelkezésére. FIGYELEM: június 7. éjszakára szállásfoglalás korlátozott számban lehetséges. Az erre vonatkozó igényeket a jelentkezések, illetve befizetések sorrendjében tudjuk teljesíteni. 

Fizetési feltételek
A regisztrációra és a szállásfoglalásra az online regisztrációs felületen van lehetőség. A visszaigazolás és a díjbekérő automatikusan készül, és külön emailben kerül elküldésre. A befizetést a megadott határidőig a díjbekérőn feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni. Az átutalás beérkezését követően a szamlazz.hu a végszámlát, a résztvevő által az online regisztrációs felületen, a számlázási adatoknál megadott e-mail címre küldi . Az online jelentkezés megrendelésnek minősül, és a megfelelő határidőn belüli lemondás hiányában fizetési kötelezettséggel jár. A végleges számla magyar nyelven kerül kiállításra. A számlán a költségeket az alábbi bontásban fogjuk feltüntetni:

Regisztrációs díj:

  • Regisztrációs díj / egyéb költségek
  • Regisztrációs díj / étel, ital

Szállás:

  • Szállás ára

Fizetési mód
A fizetés átutalással történik az online regisztrációs rendszerből küldött díjbekérő alapján, amit külön emailben kapnak meg (a szamlazz.hu által) a regisztrációs felület „számlázási kontaktszemély” résznél megadott címre. A díjbekérő tartalmazza az utaláshoz szükséges minden információt. Kérjük figyelmesen olvassák el azt.

Lemondási feltételek
Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. Amennyiben a lemondás 2024. április 1-ig megérkezik, a már kifizetett részvételi díjat visszatérítjük. Az április 1. és május 1. között beérkező lemondások esetében 50% technikai költséget számítunk fel. Május 1. után történő lemondásnál nem áll módunkban visszatérítést fizetni, a részvételi jog más személyre történő átruházását azonban elfogadjuk.

 

HUPHAR2024 Konferencia  – GDPR
2024. június 5-7.
Kedves Résztvevő! A rendezvényről videó-, hang- és képfelvételek készülnek a Polgári Törvénykönyvben a nyilvánosság részvételére és a tömegfelvételre vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően. A felvételek készítésének célja a szervezők rendezvényeinek rögzítése és a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek a szervezők honlapján, kiadványaiban és közösségi felületein is közzé tehetők. Amennyiben nem kíván szerepelni a felvételeken, kérjük, hogy a regisztrációkor nevével és aláírásával jelezze lemondását.

Adatvédelmi tájékoztató