1. 5-7 June 2024
  2. Mátraháza
Slide

Általános Információk

HELYSZÍN

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior

Helyszíni Regisztráció

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior

A szervezők tisztelettel kérik a résztvevőket, hogy először a regisztrációs pulthoz szíveskedjenek fáradni. Kérik továbbá, hogy az ott átvett névtáblát a konferencia végéig viselni szíveskedjenek.

Előadások

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior, Mátraháza, Kékes Terem

Az előadásokhoz egy előre beállított laptopot és projektort biztosítunk. Kérjük előadással jelentkező résztvevőinket, hogy az előadásukat MS PowerPoint formátumban angol nyelven készítsék el és azt legkésőbb az előadás előtti utolsó kávészünetben adják át az előadóterem előterében levő technikusnak. A prezentációkat ezen a ponton már nem tudjuk módosítani. Az előadásokat a technikus kolléga másolja fel a számítógépre, aki az előadók rendelkezésére áll az előadásuk megtartása során. Az előadás nyelve, az éppen aktuális hallgatóság és az előadó igényeit figyelembevéve lehet angol vagy magyar.

Poszterszekció

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior, Mátraháza, Music Lounge

A posztereket kérjük június 5-én (szerda) 12.00-ig kiállítani és június 7-én (péntek) 17:00 óráig, a Konferencia zárásáig kint tartani.

A poszter szekció 2024. június 6-án, csütörtökön 17:50 és 19:20 között kerül megrendezésre . A poszterek előadóit kérjük személyesen legyenek jelen a Poszter szekció ideje alatt, hogy az érdeklődők kérdéseire válaszolhassanak.

A Poszter-bíráló Bizottság által legjobbnak tartott poszter előadójának szóló elismerés átadására a Konferencia végén kerül sor.

Kiállítás, kávészünet

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior, Mátraháza, Kékes Terem előtere

 Étkezések

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior, Mátraháza, Mátra Étterem

Érkezés, távozás

A szállodai bejelentkezéshez feltétlenül szükséges a személyi igazolvány és a lakcímkártya bemutatása. Ez a szabály minden magyarországi szálláshelyre vonatkozik. Az érkezés napján a szobákat minden szálláshelyen 15.00 órától lehet elfoglalni, a távozás napján a szobák 10.00 óráig állnak rendelkezésre. A 10:00 óra utáni kijelentkezés többletköltséggel jár. A szállodák mindkét napon biztosítanak csomagszobát.

Továbbképzési információk

A tudományos program akkreditálás alatt áll. A részvétellel megszerezhető szakmai kreditpontok számáról később adunk tájékoztatást.

A konferencia helyszíne

HOTEL ÓZON & LUXURY VILLAS**** superior, Mátraháza

H-3233 Gyöngyös, Ózon utca 1.

A Hotel Ózon & Luxury Villas****superior Budapesttől mindössze 80 km-re Mátraházán, 710 méterrel a tengerszint felett várja kedves vendégeit. A szálloda a Kékes hegycsúcs lábánál, egy 3,2 hektáros ősfás parkban helyezkedik el, melyet körbe ölel a lenyűgöző hegyvidéki környezet. A hotel megújult külső és belső környezete, az egyedi szolgáltatások színvonala, minden vendég számára „magasan a legjobb” élményt nyújtja.

Szállodai szobák

A festői környezetben elterülő szálloda szobáinak mindegyike nemdohányzó, erkélyes, minden igényt kielégítő felszereltségével kényelmes elhelyezést biztosít a konferencián résztvevő vendégeknek. a szálloda szobáiban minibár, vezeték nélküli internet csatlakozási lehetőség, széf, Smart TV, telefon, hajszárító, fürdőköpeny szolgálja a vendégek kényelmét.

Fizetési feltételek

A regisztrációra és a szállásfoglalásra az online regisztrációs felületen van lehetőség. A visszaigazolás és a díjbekérő automatikusan készül, és külön emailben kerül elküldésre. A befizetést a megadott határidőig a díjbekérőn feltüntetett számlaszámra kérjük teljesíteni. Az átutalás beérkezését követően a szamlazz.hu a végszámlát, a résztvevő által az online regisztrációs felületen, a számlázási adatoknál megadott e-mail címre küldi . Az online jelentkezés megrendelésnek minősül, és a megfelelő határidőn belüli lemondás hiányában fizetési kötelezettséggel jár. A végleges számla magyar nyelven kerül kiállításra. A számlán a költségeket az alábbi bontásban fogjuk feltüntetni:

Regisztrációs díj:

  • Regisztrációs díj / egyéb költségek
  • Regisztrációs díj / étel, ital

Szállás:

  • Szállás ára

Fizetési mód

A fizetés átutalással történik az online regisztrációs rendszerből küldött díjbekérő alapján, amit külön emailben kapnak meg (a szamlazz.hu által) a regisztrációs felület „számlázási kontaktszemély” résznél megadott címre. A díjbekérő tartalmazza az utaláshoz szükséges minden információt. Kérjük figyelmesen olvassák el azt.

Lemondási feltételek

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el. Amennyiben a lemondás 2024. április 1-ig megérkezik, a már kifizetett részvételi díjat visszatérítjük. Az április 1. és május 1. között beérkező lemondások esetében 50% technikai költséget számítunk fel. Május 1. után történő lemondásnál nem áll módunkban visszatérítést fizetni, a részvételi jog más személyre történő átruházását azonban elfogadjuk.

HUPHAR2024  Konferencia  – GDPR
2024. június 5-7.

Kedves Résztvevő!
A rendezvényről videó-, hang- és képfelvételek készülnek a Polgári Törvénykönyvben a nyilvánosság részvételére és a tömegfelvételre vonatkozó rendelkezéseknek megfelelően. A felvételek készítésének célja a szervezők rendezvényeinek rögzítése és a rendezvények megtörténtének igazolása. Az elkészült felvételek a szervezők honlapján, kiadványaiban és közösségi felületein is közzé tehetők. Amennyiben nem kíván szerepelni a felvételeken, kérjük, hogy a helyszíni  regisztrációkor nevével és aláírásával jelezze lemondását.

Adatvédelmi tájékoztató