Konferencia részvételi támogatás

MFT Konferencia részvételi pályázat

Társaságunk konferencia részvételi támogatást hirdet meg a farmakológia és gyógyszerkutatás területén eredményesen tevékenykedő tagjai részére. A támogatás olyan hazai és nemzetközi konferencián, workshop-on, szimpóziumon, tanfolyamon, továbbképzésen, illetve nyári iskolán való részvételre használható, melyet az MFT vagy olyan nemzetközi szervezet rendez, melynek az MFT tagja.
További információk az www.huphar.org honlapon találhatók.

A pályázat benyújtásának feltételei, a kérelemhez szükséges mellékletek:

• 40 év alatti életkor

• Első szerzős prezentáció absztraktja (kivéve továbbképzés, nyári iskola).

• Néhány soros szakmai indoklás a rendezvényen való részvételről (link a rendezvény honlapjához)

• Az elmúlt 2 évre vonatkozó befizetett tagdíjról szóló igazolás.

A pályaművet elektronikus úton kell elküldeni, egy file-ban aláírva, pdf formátumban Dr. Helyes Zsuzsannának, az MFT főtitkárának a [email protected] és [email protected] e-mail címekre. Az e-mail tárgyaként kérjük az „Konferencia részvételi támogatás” megjelölést a pályázó nevével kiegészítve megadni.

A pályázat folyamatos, az elbírását az MFT Vezetősége végzi. A bírálati határidők minden év március 31, június 31, szeptember 31, december 31.

Az elnyert összeg részvételi díj, szállásköltség, utazási költségek fedezésére használható az MFT címére kiállított számla ellenében. A maximum megpályázható összeg 100.000 Ft, a pályázat három évente maximum egyszer nyerhető el.

Budapest, 2019. december 4.

Dr. Helyes Zsuzsanna
főtitkár

Dr. Ferdinandy Péter
elnök

A pályázati kiírás innen letölthető.